Loading…

Welkom!

Saxofoonles in het hart van Utrecht

Hallo en welkom!

Een kleine introductie:

Op mijn negende ben ik begonnen met saxofoonlessen op de muziekschool in Vianen. Gelijktijdig speelde ik bij een harmonie-orkest waar ik 6 jaar heb gespeeld. Op mijn zeventiende ben ik bij de Indigo Big Band gegaan, waar ik 5 jaar 1ste alt heb gespeeld. De big band leider was ook mijn saxofoondocent en liet me kennismaken met het improviseren over verschillende muziekstijlen. Dit vond ik zo ontzettend leuk, dat ik steeds meer ging spelen, zowel met popmuziek als funk en jazz.
Toen ik concludeerde dat ik het conservatorium wilde gaan doen, ben ik me gaan voorbereiden en heb ik toelating gedaan. In deze 5 mooie jaren heb ik les gehad van Piet Noordijk, Marc Scholten en Toon Roos, alle drie fantastische docenten, maar bovenal geweldige musici. Tijdens deze opleiding heb ik veel in bigbands en saxofoonsecties gespeeld, waaronder Big Band Utrecht, het Utrechts Jazz Orkest en de HKU Big Band. In al die tijd ben ik een allround saxofonist geworden en speel heden ten dage in jazz-bands, funk-bands en regelmatig met DJ’s in clubs enz.

Ik ben begonnen met lesgeven in Amsterdam. Dit was zo leuk om te doen, dat ik besloot in Utrecht een eigen saxofoonles-praktijk te beginnen. De studio is midden in het centrum van Utrecht, en is gemakkelijk bereikbaar. Omdat het spelen in deze ruimte absoluut geen geluidsoverlast geeft, kan ik er lesgeven tot laat in de avond.
Lesgeven deed ik al toen ik studeerde aan het conservatorium, maar pas sinds het afstuderen maakt het ook een groot deel uit van mijn dagelijks bestaan. Na het opdoen van veel ervaring met mensen van elk niveau en alle(!) leeftijden, weet ik zeker dat je veel plezier zult hebben in de lessen en dat deze helemaal zijn afgestemd op je eigen wensen.

Als je meer zou willen weten, kijk dan zeker even op mijn artiestenpagina:  www.robvanbijnen.com